جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

حواله ارزی

حواله ارزی به خارج از کشور

حواله ارزی نوعی معامله مالی است که در آن شما می‌توانید پول یک کشور را به کشور دیگری منتقل کنید. این کار معمولاً برای خرید کالا یا خدمات از خارج، پرداخت بدهی‌ها و یا تسویه حساب‌های تجاری بین‌المللی انجام می‌شود. طبق قوانین ارزی کشور، حواله‌های ارزی فقط از طریق صرافی‌های تضامنی امکان‌پذیر هستند.

اگر شما نیز به دنبال راهی برای انتقال ارز برای تسویه حساب، خرید کالا و … هستید و یا به خدمات حواله ارزی نیاز دارید، می‌توانید برای دریافت مشاوره با مشاوران متخصص ما تماس بگیرید.

حواله ارزی

مزایای حواله‌ی ارزی

امنیت بالا
امنیت بالا
سرعت بالا
سرعت بالا
قابلیت پیگیری وضعیت حواله
قابلیت پیگیری وضعیت حواله
امکان حواله به اکثر کشورها
امکان حواله به اکثر کشورها

حواله ارزی چست؟

حواله ارزی به فرآیندی گفته می‌شود که در آن پول یک کشور به کشور دیگر انتقال پیدا می‌کند. این انتقال از طریق بانک‌ها یا صرافی‌ها انجام می‌شود و معمولا با هدف خرید کالا و خدمات، پرداخت بدهی‌ها یا تسویه حساب‌های تجاری بین‌المللی صورت می‌گیرد.

در فرایند حواله ارزی، فرد یا شرکتی که قصد ارسال پول را دارد (فروشنده حواله)، با فرد یا شرکتی در کشور مقصد (خریدار حواله) قراردادی منعقد می‌کند تا مبلغ مشخصی از ارز در آن کشور دریافت شود. حواله‌های ارزی تحت نظارت و قوانین بانکی هستند تا اطمینان حاصل گردد که تمامی مراحل به صورت قانونی انجام می‌شود.

انواع حواله ارزی به خارج از کشور

تقسیم بندی‌های مختلفی برای حواله ارزی وجود دارد. اما به صورت کلی حواله‌های ارزی به 2 دسته‌ی مختلف مستقیم و غیر مستقیم تقسیم‌بندی می‌شوند.
  1. 1. حواله ارزی مستقیم:

    سریع‌ترین نوع حواله ارزی است که معمولا بین 1 تا 3 روز انجام می‌شود. کارمزد بیشتری دارد و کاربرد آن در انجام کارهای فوری مثل خرید کالا یا خدمات است.

    2- حواله ارزی غیر مستقیم:

    انجام این نوع حواله معمولا بین 4 تا 7 روز طول می‌کشد، اما کارمزد آن نسبت به حواله مستقیم کمتر است و برای کارهای غیر فوری مثل ارسال پول به دوست، خانواده و یا فردی در خارج از کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    تقسیم‌بندی‌های دیگر حواله‌های ارزی:

    حواله‌ی ارزی بانکی:

    در این روش ارز به صورت الکترونیکی از حساب بانکی فرستنده به حساب بانکی گیرنده منتقل می‌شود.

    حواله از طریق موسسات مالی:

    در این روش شرکت‌هایی مثل وسترن یونیون به عنوان واسطه پول را انتقال می‌دهند.

    حواله ارزی اینترنتی:

    در این روش ارز از طریق پلتفرم‌های آنلاین (سیستم‌های اینترنتی و اپلیکیشن‌های مالی) منتقل می‌شود. پلتفرم‌های مالی مانند پی پال

    حواله ارزی به خارج از کشور از طریق صرافی:

    این نوع حواله از طریق صرافی‌ها انجام می‌شود و به آن حواله پولی هم می‌گویند. (در ایران فقط صرافی‌های تضامنی)

    حواله ارزی از طریق چک:

    در این روش فرستنده یک چک ارزی به مبلغی که می‌خواهد به گیرنده می‌دهد.

انواع حواله ارزی به خارج از کشور

با مشاوران متخصص ما تماس بگیرید

اگر قصد انجام حواله ارزی دارید، قبل از هر کاری می‌توانید با مشاوران متخصص ما مشورت کرده و از نکات و الزامات انجام حواله آگاه شوید.

مدارک مورد نیاز برای حواله ارزی به خارج از کشور

بسته به نوع و مقدار حواله ارزی می‌تواند مدارک مورد نیاز نیز متفاوت باشد، اما معمولا مدارکی مثل: کارت ملی، شناسنامه، درخواست خرید، اطلاعات مالی گیرنده، اطلاعات مالی فرستنده، پاسپورت و… مورد نیاز خواهد بود.

کارمزد حواله ارزی چقدر است؟

در هر حواله، کارمزد می‌تواند متفاوت باشد. بسته به مبلغ حواله، نوع آن، ارز حواله، کشور مقصد می‌تواند متفاوت باشد، اما معمولا بین 0.5 تا 2 درصد مبلغ حواله به عنوان کارمزد حساب می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای حواله ارزی به خارج از کشور

روش‌های دیگر برای حواله ارزی

اگر مراودات مالی با کشورهای دیگر دارید، می‌توانید از طریق روش‌های زیر نیز به راحتی نقل و انتقالات مالی و خریدهای خود را انجام دهید.

برای پرداخت های ارزی خود مانند خرید اشتراک، خرید سرویس از سایت‌های خارجی، اپلیکیشن فی، خرید از آمازون و… نیز می‌توانید از خدمات پرداخت ارزی باماپیمنت استفاده کنید.

سوالات متداول (FAQ)

مدارک لازم بستگی به نوع و مقدار حواله دارد، اما معمولاً شامل کارت ملی، شناسنامه، درخواست خرید، اطلاعات مالی گیرنده و فرستنده و پاسپورت می‌شود.

کارمزد حواله ارزی بسته به مبلغ، نوع حواله و کشور مقصد متفاوت است. معمولاً بین 0.5 تا 2 درصد مبلغ حواله به عنوان کارمزد محاسبه می‌شود.

بله برای بیشتر کشورها امکان پذیر است.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://bamapayment.com/?p=4167
با کارشناس ما تماس بگیرید